Träningsdag

Under denna workshop besöker vi er förskola och pratar om hur viktig träning är för vårt välbefinnande och hur en stark kropp och ett gott sinne faktiskt går hand i hand. Vi tittar också på kroppens fysiska funktioner och visar hur du kan träna funktionellt och medvetet.

Målet är att höja kunskapen om träning. Hur lägger jag upp min träning och hur lyckas jag att behålla motivationen? Det är frågor som ni kommer att ha svar på efter avslutad kurs. Vissa praktiska inslag ingår, så vi rekommenderar mjuka kläder som är lätta att röra sig i. Vi försöker alltid att anpassa oss efter gruppens önskemål. Antingen genomför vi ett fysiskt pass eller så får ni möjligheten att prova olika övningar.

Utrustningen som vi använder är enkel och tar inte så stor plats. Du får en guidning i hur ett träningspass bör se ut för att stimulera hela kroppen. I träningen använder vi gummiband, trästav, kroppsvikt samt eventuellt lättare vikter/hantlar. Alla deltagare får med sig övningar som kan anpassas individuellt.

Kursledare
Alla våra kursledare är ergonomer, legitimerade naprapater eller sjukgymnaster (med egna barn) som dagligen arbetar med träning, friskvård och rehabilitering. Samtliga instruktörer är kvalitetssäkrade av InMo Medveten Träning som är experter inom friskvård.

Pris
En träningsdag i hälsans tecken. Träningsutrustning och träningsprogram ingår i priset.
Pris: 650 kr/person + 25 % moms (minimiantal 9 personer). Tid, cirka 3 timmar.

Intresseanmälan
Anmäl ditt intresse genom att fylla i dina uppgifter här nedanför. Vi kommer att kontakta dig inom kort.

Ditt namn

Din E-post

Mobilnummer

Namn på din förskola

Antal intressenter

Övrigt